Bezoek Tweede Kamerlid René Peters (CDA)

Vrijdag 28 januari bracht Tweede Kamerlid René Peters (CDA) een bezoek aan Vidar. Uiteraard nam het kamerlid een kijkje op een van de vele leer-werkplekken van Vidar en dat was Millenerpoort! Tijdens het werkbezoek lieten medewerkers vol trots aan René Peters zien wat hun dagelijks werk is en hoe er met veel passie unieke tapijten gemaakt worden. René Peters sprak ook met twee medewerkers.

Daarna is hij uitgebreid bijgepraat over wat Vidar allemaal doet om te kunnen blijven groeien en verbeteren als Sociaal ontwikkelbedrijf, en waarom dit zo enorm belangrijk is.

Tijdens het bezoek kreeg Peters een toelichting van een aantal medewerkers van Vidar. Op de foto's zie je Andrezej Wojewodzic , 35 jaar werkt nu een half jaar bij Vidar en hij wordt nu opgeleid voor Tufter. Naast hem staat zijn werkbegeleider, Marcel Kuijpers.

De andere collega is Jaime von Zengen 33 jaar werkt nu ongeveer 2 jaar bij de Millenerpoort en is daar nu opgeleid tot Tufter (maken van karpetten). Hij heeft toevallig vandaag zijn eerste vast contract gekregen van Vidar aan de slag.

Hij werd welkom geheten door wethouder Judith Bühler (Sociale Zaken) en Jantien Kuperus (directeur Vidar). Fotograaf Ermindo Armino maakte deze mooie actiefoto.
Vidar in the picture!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram