Uitnodiging business event Destination Design

Van zondag 22 t/m dinsdag 24 januari 2023 neemt Millenerpoort deel aan Destination Design, hét business event voor interieurprofessionals, in het iconische Klokgebouw in Eindhoven.
Bij dit hoogwaardige event worden de beste Nederlandse en internationale designmerken samen gebracht. Zo creëert Destination Design een podium voor nieuwe producten, innovaties en ideeën, op een plek met alle mogelijkheden voor ontmoeting. De ideale bestemming dus om inspiratie op te doen en te bekijken wat de verschillende collecties van 2023 te bieden hebben.

Bent u interieurprofessional, schrijf u dan gratis in op www.destinationdesign.nl en kom de noviteiten van Millenerpoort en 48 andere designmerken bekijken. U vindt Millenerpoort in een gezamenlijke stand met KFF.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram