Uitnodiging IMM 2024
"Connecting Communities"Van zondag 14 t/m donderdag 18 januari 2024 neemt Millenerpoort deel aan IMM 2024, hét interior business event van het voorjaar, in Keulen. We nodigen u graag van harte uit om ons te bezoeken op deze beurs.

De IMM is één van de meest toonaangevende interieur beurzen in de branche. Bezoek deze editie en maak kennis de nieuwste internationale meubel- en interieurtrends en innovaties. Daarnaast is het de uitgekende plek om anderen uit de branche te ontmoeten.

Millenerpoort is met een eigen stand (B048) in hal 4.2 te vinden. Tickets zijn helaas niet meer via ons te bestellen, maar wel nog via de beurs zelf. Tot dan!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram